Roel Dijkstra - fotoarchief

Contact

Onze gegevens

Roel Dijkstra Fotografie
Email: info@roeldijkstra.nl
Adres: Gansfoortstraat 2, 3132EM Vlaardingen
Telefoon: 010-460 08 08

7 dagen per week beschikbaar & bereikbaar

Een dynamisch en ervaren team van fotografen staat 7 dagen per week paraat voor het aanleveren van unieke beelden voor uw magazine, website of andere publicatie. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie voor kranten, (vak) tijdschriften en bedrijfsreportages en hebben een online archief met meer dan 650.000 foto’s van nationale en internationale gebeurtenissen. Ons kantoor ligt circa 15 minuten van Europa’s grootste haven: Rotterdam. Ons werkgebied bestrijkt heel Zuid-Holland en delen van Noord-Holland, Utrecht en Zeeland. Voor reportages zijn wij beschikbaar in heel Nederland.

Foto's nabestellen?

U kunt een afdruk van een foto bestellen die u in de krant of op onze website heeft gezien. Nabestellingen worden afgedrukt op A4-formaat en kosten € 20.- per stuk. De afdrukken worden per post bij u bezorgd. Deze foto’s mogen niet voor publicatie op welke manier dan ook (inclusief websites) worden gebruikt. Voor publicatierechten wordt een andere prijs gehanteerd die afhankelijk is van oplage en formaat. Voor informatie hierover: mail ons of bel: 010-460 08 08 / 06-55 72 77 77. Nabestellingen kunt u doorgeven via deze archiefsite: selecteer de foto's die u wilt nabestellen, en klik op de nabestelknop bovenin de balk.

Direct downloaden uit ons archief?

Het is mogelijk om zonder account in ons archief te zoeken. Wilt u direct foto's kunnen downloaden? Neem contact op om te informeren of u in aanmerking komt voor een account met uitgebreide mogelijkheden.

Contacformulier

©Roel Dijkstra - Vlaardingen - Op deze foto rust copyright